Simon Donkers
Weekendschool
Thuis > Weekendschool > Games (2007)

Games

Tip: speel ook eens de spellen uit 2009 en 2011

Groentje

1

Groep 1: Shayenne en Soulaima 

Doel: Het doel is dat je de monstertjes niet mag aanraken en dat je de finisch moet halen. De graphics zien er leuk uit, en de monstertjes bewegen snel, wat het best moeilijk maakt.

1 downloads

Need for Speed SB

2

Groep 2: Simon en Biniam

Doel: je moet het doolhof volgen en de monsters ontwijken en de finish halen tot en met level 5. De laatste levels worden alleen wel heel moeilijk om nog te halen!

0 downloads

In je pyjama

3

Groep 3: Nathalie en Sarah

Doel: Ze is haar kleren kwijt en moet zo snel mogelijk naar huis. Pak de diamant, maar pas op voor de vleesetende bloemen. Dit spelletje heeft hele vrolijke en kleurrijke graphics. Ook is het spelerfiguur twee blokjes groot, wat het spelletje anders maakt dan de andere.

0 downloads

Vul de gaatjes

4

Groep 4: Merve en Avin

Doel: ontwijk de monstertjes en pak de tandenborstel. Ga over de gaatjes en als je over de gaatjes bent gegaan (over allemaal) dan ben je klaar en dan moet je naar de finish. Dit spelletje is jammer genoeg nog niet helemaal af. En stop ook vooral niet voor de stopborden, want dan kom je nergens :p

0 downloads

Vluchteling

5

Groep 5: Rudisa en Ceylan

Doel: verdien punten en ook geld. Raak niet de vijanden aan, je mag de vuren wel aanraken en je moet bij de sleutel naar het volgende level. Dit spel heeft wel vijf levels! En de latere levels lijken in vuur en vlam te staan en zijn moeilijk, maar nog wel te halen als je je best doet. De moeilijkheidsgraad is goed getest.

1 downloads

Pacman

6

Groep 6: Raichely en Kimberly

Doel: pak eerst al het geld en als je geld pakt verdien je 10 punten. En ga dan naar de diamant en dan ga je naar het volgende level. Leuk is dat dit spelletje erg snel gaat, maar omdat de monsters op een voorspelbare manier bewegen, kun je de levels toch nog halen.

0 downloads

De Dragon Way

7

Groep 7: Achraf, Mitchell en Roël

Doel: ga zo voorzichtig mogelijk naar de vlag. Het spel heef tmaar een level, en is best moeilijk om te halen. Wel heeft het gave graphics en kun je de dynamiet gebruiken.

0 downloads

Straatvoetbal 2

8

Groep 8: Hussein en Zakaria

Doel: je moet scoren tegen elkaar. Speler 1 speelt met de pijltjes en schopt met de spatiebalk, en speler 2 stuurt met w-a-s-d en schiet met ctrl. GOOOOAAAL!!!

0 downloads

Super Pacman

9

Groep 9: Dev en Romain

Doel: pak het geld en raak de spoken niet aan want dan gaat er een leven weg. Pak de ster en je gaat naar het volgende level. Veel levels, en een geheime boodschap als je hem uitspeelt!

0 downloads

Pacman gets the diamonds

10

Groep 10: Kitty en marleen

Doel: naar het volgende level gaan met het vlaggetje, de vijanden niet aanraken en diamanten pakken. Monsters, spoojes, en heel veel vuur in wel 4 levels.

0 downloads

Drag Down

11

Groep 11: Nasser en Tarik

Doel: naar de vlag gaan zonder spoken, spinnen en vuurballen aan te raken. Wel vier levels, met ook gave explosies erin...

0 downloads

Killskate

12

Groep 12: Muna en Soufyan

Doel: je moet de vlaggetjes pakken zonder de monsters aan te raken. Leuk dat de monsters alle kanten op kunnen bewegen. Dat maakt ze onvoorspelbaar en daarom ook wel moeilijk. Vooral level drie is erg pittig!

0 downloads

Dog House 1

13

Groep 13: Rowena en Shanice

Doel: - Je mag het vuur niet aanraken want dan ben je af. 

- Je moet het visje pakken en dan gaat de kat weg.

- Je moet de sleutel pakken en dan gaat het slot weg

- Doodskop is af

- Mand is volgende level

- Als je level drie af hebt ben je klaar

Dit spelletje heeft leuke graphics en is vrolijk omdat er geen vijanden in zitten. Vooral de achtergronden zijn ook erg leuk.

0 downloads

Need for Speed

14

Groep 14: Saloua en Titiany

Doel: je moet het gled en de diamanten pakken. En je moet de jeep en de ambulance ontwijken anders ben je af en moet je overnieuw. Je ziet een vierkant vakje daar moet je tegenaan botsen en dan kom je bij het andere level. Een gaaf racespel

0 downloads

Jungle Fantasy

15

Groep 15: Ly-ann en Marjolein

Doel: je moet het sleuteltje pakken en naar de vlag gaan. Vrolijke kleuren en een leuk spelerfiguur. Kan jij de sleutel vinden?

0 downloads

Autorace

16

Groep 16: Younes en Nourddinne

Doel: race naar de finish, kijk uit voor de monsters. Gave graphics met een leuke urban achtergrond.

0 downloads

Let’s go to shopping

17

Groep 17: Merugia en Sharene

Doel: eerst moet je al het geld pakken en daarna kun je pas de kleren en andere dingen pakken. Zorg dat je de monsters niet raakt. Pas op, want het geld is wel erg moeilijk om te pakken.

0 downloads

Met dank aan Blijbol, Scorpius, JaJ en Marcoscosci om alle spellen op fouten te controleren. 

Met dank aan 64 Digits om alle spellen te hosten.

Loading...